lördag 4 januari 2014

P.S

Jag vill lägga till en punkt på planer för tvåtusenfjorton, nämligen att gå om min storebror i Candy Crush. Jag är villig att ge upp skönhetsbehandlingar och nagellacks-missbruk (och annat sådant trams) för att fokusera på detta mål. Utan att ens blinka.

D.S

TVÅTUSENFJORTONS PLANER

Köpa mig ett gymkort och gymma med måtta. Inga anorektiska inslag mer. Jag tränade anorektiskt nog förra året så det räcker för det här livet. 

Unna mig skönhetsbehandlingar 
mitt ansikte skriker åt mig varje morgon att jag borde skämmas för att jag aldrig varit på en ansikstbehandling. Jag skriker tillbaka; hallåååå, hade jag fått en hundring för varje gång en ny finne eller annat skit dyker upp i fejjan på mig hade jag med glädje utrotat er!! (fast vid närmare eftertanke är det tveksamt, kanske hade jag låtit det gå ett par år innan jag gjort något åt det. Lättare än att stjäla godis från småbarn)

Träffa vänner oftare
Det är svårt att få ihop en träff där alla kan när jobb, plugg, barn, resor, eventuella förkylningar och livet kommer mellan. Ute i god tid är ledmottot. Så, 17:e april, kan ni då? 2016 alltså.

Spara pengar
och bli steeeeenrik. Lägger jag undan de slantar jag har kvar varje månad så borde jag ha skramlat ihop till en värdig pension när jag är…… 185 år gammal. 

Ta tag i dåliga ovanor
Måste göras. Fast jag väljer att se det som att inte ha dåligt samvete för eventuella "hoppsan, men den här ciggen var så goooooood…"

Nagellacks-missbruk
Borde gå under dåliga vanor. Men den förtjänar en egen rubrik. Skulle eventuellt även platsa under "spara pengar" eftersom antalet summor jag investerat i nagellacksbranchen är oräkneliga.  Som med de flesta missbruk anser ju inte jag att jag har något problem. Men andra har tydligen bekymmer av att jag målar naglarna i gång om dagen. Ibland 2, ibland, 3.. 4… 5… 
Man kan väl säga såhär, jag njuter mer av själva målandet än av att ha målade naglar. Men visst, jag ska försöka. 

Bättre självkänsla
Jag tänkte använda mig av en metod som är väl beprövad och som är erkänt av typ hela Sveriges befolkning. Nämligen den som används i sällskapsresan 1. "Jag kan flyga, jag är inte rädd- metoden". Det borde funka. Stig-Helmer kommer ju till Nueva estocolmo med den.

Kärlek
i överflöd till min pojkvän, till familj, till vänner, till brorsbarn. Och nagellack  (vad var det?)