söndag 4 augusti 2013

Straffpoäng.

Till mig för att jag varit så urusel på att uppdatera. Men jag har haft fullt upp. Jag har varit i Dublin och på Myrorna. I Dublin hade jag inte tid att blogga, då drack jag öl. Och på myrornas köpte jag möbler för 140 spänn och som jag målat vita som gjort att jag befunnit mig i något slags lyckorus och typ inte kunnat göra annat än att leta efter andra saker i lägenheten att måla vita. Så ser det ut.

Men för övrigt då. Jag har blivit fadder åt min lilla brorsdotter. Jag har druckit öl med irländarna. Jag har ätit glass i mängder. Jag har grillat med vänner. Jag har börjat gymma igen. Jag har startat projekt "bort med onödiga dammsamlare och in med vitt och freeescht" i lägenheten. Och möjligen i sinnet också. Jag har bitit av alla mina naglar. Jag har rensat ur garderoberna. Jag har sökt jobb. Jag har bakat massor med bröd. Jag har haft skön semester med min pojkvän.

Jodå. Imorgon ska vi lata oss på spa hela dagen och senare i veckan drar vi till ett par vänner och spenderar ett par dar i deras sommarstuga. Då blir det att fiska, dricka öl, grilla, dricka öl, fiska, dricka öl, grilla, dricka öl, och så vidare och så vidare.