onsdag 28 augusti 2013

Dags att göra något?

Nu till något seriöst för en gångs skull.
Jag hoppas att jag kommer att vara så pass kry till ikväll att jag ska kunna gå på mötet för att bli volonär för frisk&fri, som är en riksförening mot ätstörningar. Jag hoppas på att kunna hjälpa till på något sätt att motverka dessa förbannade ätstörningar och allt de för med sig.








Gräset är grönare på grannens tomt

Ja, inte bokstavligen, eftersom vi delar gräs med grannarna, kan man säga, och att vårt gräs tillhör en park, så den är ju inte vår över huvud taget egentligen, den tillhör ju kommunen. Och den är inte grönare någon speciell stans, tror jag. Jag har ju i och för sig inte kollat men. ANYWAY. Det var inte gräs jag skulle snacka om. Utan, i måndags låg jag i sängen i princip hela dagen, förutom en joggingrunda och spring till och från kök och toalett, men annars spenderade jag dagen med att kolla film och spela candy drush. Helt underbart för välbefinnandet.

Igår var jag på stan och fikade med en vän. Igår kväll längtade jag efter att jag skulle ha hela onsdagen på mig att göra exakt samma sak som i måndags, bara ligga i sängen och chilla, kolla bra filmer och "be a good girl taking care of herself".

Men vet ni, jag vaknade sjuk. Med ett 50 kilos klot mellan axlarna som gjorde ont, rivande hals och jag kände mig febrig. Meh, förbannat. Det är inte alls lika kul att ligga i sängen och kolla film när man tvingas till det. Bara för det vill jag studsa utomhus i det fina vädret, gå promenader i parken, slå volter och göra underverk. Och pissa på grannens gräsmatta. 
Skämt å sido?!