fredag 15 mars 2013

På kanelen

Jag måste bara få vara töntig och ge ett tips. Jag bara måste.. Detta är världens enklaste. Men så jäkla gott. Alla jag introducerat detta för har blivit positivt överraskade och fortsatt med denna trend.

Kanel i kaffefiltret innan man häller på bönorna. Alltså. Det är inte svårare än så. Prova.

Ååååh, så töntigt. Men det är så gott att det vore oförskämt att hålla det för mig själv. Det kallas givmildhet. Nästa gång borde jag ju vinna på trisslotten. Karma, liksom.

Kvalitet

Med rätt så mycket jobb de senaste dagarna åkte jag mina två lediga dagar till mamma för att ladda batterierna. Planen var att sova över en natt, men blev så väl omhändertagen så jag valde att stanna två. Det har varit rena semestern. Bara umgåtts, lagat god mat, färgat ögonbryn, fikat, planerat min 25-årsdag, shoppat och haft det bra. Kvalitetstid, helt enkelt. Har även lyckats planera sommaren med min karl. Produktiva dagar alltså. Nu är det bara att vänta och längta.




Bouillabaisse som jag slängde ihop på bara ett spik.
Och efterrätt på det.


I väntan på att min karl ska komma hem från jobb så ska söka in till höstens utbildningar. Sen blir det bouillabaisse, igen. "Tredje gången gillt" och "alla goda ting är tre", och allt det där liksom..