måndag 3 juni 2013

Saker man faktiskt hinner med på 9000 dagar..

Ett litet axplock av vad man hinner på 9000 dagar, typ.


Magneter i näsan

okej, kanske inte mitt mest genialiska drag. Men historien går såhär. Min bror hade köpt sådana extrem-starka magneter. Dom satte jag på näsan, för att han gjorde det. Men jag drog ner dom istället för upp dom när jag skulle ta av dom, vilket resulterade i att de fastnade inne i näsan. Mamma fick hjälpa mig. Jag minns när hon sa "jag kanske måste skada dig, men det får va, för jag kan inte åka in med min 20-åriga dotter till akuten och säga att hon satt magneter i näsan"..

Göra en volt på cykeln
Som resulterade i en Peter Griffin-haka. Fast i blått format. Och en bruten arm. Och förlorad känsel i höger knä för all framtid.

Kaninsamling
När jag var liten fick jag två kaniner av min farfar. Stora som tusan. Ingen sådan ras som alla de andra barnen hade och ställde upp i byns hopptävlingar med. Nej, dessa vägde typ 300 kg, (ja, typ) och var extremt stora alltså. Och kan man inte delta i hopptävlingar så får man bli bäst på nåt annat. Typ att samla på kaniner. För två kaniner blir lätt fem. Som lätt blir 14...

Vända en cigarett inne i munnen
Ni som sett Grease 2 vet jag snackar om.

Färga håret gult
Ja, det fanns en gång jag ville ha håret gult. Låt säga såhär, jag var ung, jag var dum. Det varade i en dag. Sen färgade jag det svart. Svart passar bättre till, ja, allt. Gult hår är INTE coolt.

Ringa in varenda leverfläck på kroppen med bläckpenna
I brist på annat liksom, när man är tonåring i en by där det bor ca 500 personer, det flesta 50+, ingen affär, ingen kiosk, ingen fritidsgård eller annan tonåring så långt ögat kan nå.

Tatuerat hela ansiktet med låtsastatueringar
Av samma anledning som ovan.