fredag 13 september 2013

Fredagen den 13



Idag är det parrtii. Vid två-tiden kommer två an mina vänner för att börja firandet med att kolla fredagen den 13-film. Folkisar till det. Lagom och nätt. Vid fem, sex kommer fler. En del som dagen till ära kanske, ska blanda Bloody Mary och vi går över till finöl. Fina grejer för fina tjejer. Och killar.


Annars då. Förutom mitt fjortisinlägg om sprit och fest. Jag har fått ett nytt jobb. Japp. Ett alldeles sprillans nytt jobb. Jobbet i sig är kanske inte nytt. Men för mig är det. Numera arbetar jag som aktivitetsledare för personer med autism. Mycket roligt, mycket givande och mycket lärorikt. Jag planerar att läsa ledarskap och ta över hela alltet. Det är min plan. Fast det framgick inte riktigt på arbetsintervjun. Men de verkar gilla mig och det hade tydligen pratats gott om mig. Höhö, jag lever på det tills måndagen efter en personalfest. Skämt å sido. Jag trivs och jag känner för första gången på länge att arbetet som undersköterska är något jag kan tänka mig att fortsätta arbeta son. 

Min psykolog på ätstörningskliniken tvingar mig att dricka juice om morgnarna. Jag föreslog vin. Frukt som frukt, menade jag. Det förslaget godkändes icke.. Ännu ett skämt å sido. Jag ska arbeta på detta. Juice, juice, juice. Inget farligt. Det är inte kaustiksoda jag ska dricka. Det är juice. Mosade bär. Det ska jag väl klara. 

Hallelujah.