lördag 11 maj 2013

Att bjuda på sig själv..

Jag vet att jag utlovat ett "på-planet"-inlägg. Men latheten och omotivationen har drabbat mig denna vecka så det går lite trögt med humor-verksamheten just nu. Men det kommer. Så länge gläds jag åt att jag vann en tävling om att smaka den nya Almondytårtan- Daim med chokladmousse. Wihoo.
Jag hade nästan glömt bort tävlingen eftersom jag knappt kommit ihåg att jag deltagit i den. Jag laddade hem en ny app och i den fanns en tävling som jag mest deltog i för att fördriva tiden nån gång.

Tävlingen gick ut på att man skulle motivera vem man ville bjuda på den nya tårtan som kommit. Min motervering var något i stil med att jag ville bjuda den på mig själv. "För det var jag värd". Och så skrev jag lite annat trams och vitsigt för att öka på chanserna lite. Och kanske kunde jag dela med mig till min mamma och min karl om det blev nåt över. Vilket var tveksamt. Nåt i den stilen skrev jag. Och det gick hem hos domarna som tydligen också tyckte att jag var värd en tårta.

Så, med lite egoism och ärlighet kom man långt i den tävlingen. Nu återstår bara att hämta ut tårtan. Så tack till Almondy och grattis till mig.